GLAFURI  

Glafuri de interior din PVC

Latimi standard: 200, 250, 300, 350, 400mm -> sunt prevazute cu capece laterale

Avantaje: suprafata robusta, rezistenta la intemperii, intretinere usoara, durabilitate crescuta, gama variata de design si culori.

Glafuri de exterior

Latimi standard: 200, 250, 300, 350, 400mm -> sunt prevazute cu capece laterale

Avantaje: rezistenta crescuta la zgarieturi si patare, nu se dilata si nu se deformeaza in prezenta apei, fiabilitate crescuta, usor de montat si intretinut.

PLASE CONTRA INSECTELOR  

Plasele sunt fixate pe un cadru metalic din aluminiu. Cadrul este prevazut cu balamale, permitand deschiderea batanta in exteriorul geamului.

Fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner.

In sezonul rece , plasa tip cadru poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald. Aceasta operatiune poate fi executata de proprietar fiind foarte simpla.

Avantaje: protectie maxima impotriva insectelor, fiabilitate exceptionala si rezistenta mare in timp, intretinere simpla, schimb permanent de aer intre interior si exterior, vizibilitate buna in afara

RULOURI EXTERIOARE  

Un rulou se compune din : cutie rulou, capace laterale sau intermediare, ghidaje, octogon, lamele, agatatori,etc.

Avantaje: protectie maxima impotriva insectelor, fiabilitate exceptionala si rezistenta mare in timp, intretinere simpla, schimb permanent de aer intre interior si exterior, vizibilitate buna in afara

JALUZELE VERTICALE  

Jaluzelele verticale se gasesc într-o gama foarte variata de modele si culori, putând fi folosite cu succes în decoratiuni interioare, dand o nota eleganta si distinsa si avand functia de a proteja impotriva razelor solare si de a asigura discretia necesara oricarei activitati.

Avantaje: permit controlarea cu usurinta a intensitatii luminii pe durata zilei si pot fi realizate cu diferite sisteme de manevrare; de la simpla actionare manuala pana la sisteme de comanda electrice cu intrerupator sau telecomanda si actionari automatizate bazate pe senzori; au posibilitatati multiple de montare; se pot monta pe plafon casetat, rigips, lemn, beton; se pot monta inclusiv pe plafon inclinat; asigura adaptarea la cerintele clientului; dimensiunile la care jaluzelele se executa sunt exact cele de care aveti nevoie; toate materialele sunt conforme cu standardele europene de calitate.

JALUZELE ORIZONTALE  

Jaluzele orizontale sunt produse cu aluminiu de import, de o calitate exceptionala ce asigura un finisaj complet pentru lucrarile de amenajari interioare.
Lamelele sunt realizate din banda de aluminiu de diferite latimi în toata gama de culori.

Optional se adauga un sistem de blocare semiautomata care permite ridicarea completa a jaluzelelor pana la nivelul dorit. Aceste jaluzele prezinta un interes ridicat pentru ca, pe langa aspectul elegant, asigura nu numai protectie solara, ci si protectie vizuala, asigurand persoanele din incapere de privirile nedorite.

Avantaje: jaluzelele prezinta un interes ridicat pentru ca, pe langa aspectul elegant, asigura nu numai protectie solara, ci si protectie vizuala, asigurand persoanele din incapere de privirile nedorite.